Материална база

Материалната база, която ползва ЧСУ "Константин-Кирил Философ" , разполага с всички необходими съоръжения за великолепното протичане на учебния процес.

ЧСУ "Константин-Кирил Философ" има много високо ниво на оборудване и обзавеждане. При нас учениците разполагат с широк набор от възможности.

Компютърна зала

Училището има добре оборудвана компютърна зала с компютри от ново поколение и плоски монитори. Тук се провеждат часовете по информационни технологии.

Интерактивни дъски

Училището използва интерактивни дъски от най-ново поколение на канадската фирма SMART. Разполагаме и със софтуер към дъските, за да могат те да се използват пълноценно.

С изобретяването на интеактивните дъски, традиционната черна дъска се раздвижи и се превърна в touch screen екран, който е много лесен за използване и в същото време много забавен.

Център за психо-моторно развитие

Детската градина има детски център за психо-моторно развитие, който се използва от децата при лошо време и в студените дни. Тук те се забавляват на воля и развиват физическите си способности.

Физкултурен салон

Училището има физкултурен салон, който е с размерите на спортна зала и е с разнообразно спортно оборудване. Тук се провеждат часовете по физическо възпитание при лошо време и специализираните часове по отделни спортове.
Записване онлайне-БюлетинКалендарПолезна информация
Copyright © 2019 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.