Учителски състав

Наоми Ван Вингарден
Преподавател по английски

Наоми Вангарден е родена във Великобритания, където е завършила бакалавърска степен по Английски език и Литература в университета в Лийдс. Тя е квалифициран учител по английски език като роден и като чужд език и е преподавала на деца от различни възрасти. Сертифициран учител на Cambridge International Primary Programme и Cambridge International Secondary 1 Programme и Cambridge IGCSE English Literature.

Катя Стоянова
Начален учител

Катя има опит в преподаването както в България така и в Англия. Докато е живяла в Англия, Катя не само се е подготвяла за Cambridge Advance English Qualification, но и е преподавала на хора от различни възрастови групи. Катя е изклютелно енергичен и ентусиазиран човек, което със сигурност ще бъде вдъхновение за учениците, на които преподава.

Иванка Чечева
Начален учител

Иванка е завършила през 2009 бакалавърска степен по Английска филология в Пловдивски Университет "Паисий Хилендарски". Тя е квалифициран преподавател по английски език за всички училищни степени. Преподавала е английски език на деца между 3 и 8 годишна възраст. Ваня е щастлива сред децата и е много доволна да преподава в началното училище на Европейски Лицей.


Кристина Кръстева
Начален учител

Кристина Кръстева е завършила бакалавър по предучилищна и началнаучилищна педагогика и магистър по английска филология в Пловдивски Университет "Паисий Хилендарски". Тя е квалифициран преподавател по английски език за всички училищни степени. Любовта към децата, трудолюбието и опитът й с деца между 3 и 7 годишна възраст я превръщат в много добър преподавател. В Европейски Лицей тя преподава в детската градина.

Мелиха Чаушева
Учител предучилищна група

Мелиха е достоен член на нашия екип. Тя преподава на най-голямата група от детската градина - Подготвителен клас. Ние имаме всички доказателства, че тя ще подготви чудесно децата за началното училище. Мелиха е завършила Начална училищна педагогика с Английски език във Великотърновския университет „Св.Св. Кирил и Методий”. Тя има дългогодишен опит с деца на възраст между четири и шест години.

Мелиха съветва: „Обичайте децата си, бъдете търпеливи с тях и резултатите скоро ще дойдат”.

Миглена Шабанска
Учител по Природни науки

Миглена е завършила магистърска степен в СУ „Св. Климент Охридски”, специалност – Биология и Химия и аспирантура по Природни науки. Миглена има опит в преподаването както в Америка така и в България. Нейния опит като преподавател по Биология, Химия и Природни науки е 20 години, 6 от които като преподавател в различни IB училища в Америка. През 2005 тя става първият сертифициран IB учител по Биология в България.

Диана Ангелова
Учител по информационни технологии

Диана е завършила Социална Педагогика в Софийски университет „Cв. Климент Охридски”, а преди това професионална гимназия със специалност Графичен Дизайн, Рисуване и Визуални изкуства. Adode Graphic Applications, Corel Draw и MS Office са само част от програмите, които тя владее. Диана има голямо желание да преподава информационни технологии на деца, както и да спомогне за свободното използване на компютрите от децата в различни сфери на живота.

Венцислава Райкова
Учител по пиано

Венцислава Райкова е завършила бакалавърска степен по пиано в Националната Музикална Академия в град София. Специализирала е във Ваймарската Музикална Академия. Тя има повече от 15 години опит като изпълнител и учител по пиано. Преподавала е в Американски Колеж (София), Национално Музикално Училище (София) и Националната Опера на Египет. Понастоящем е преподавател по музика и пиано в Европейски Лицей.


Антоанета Гълъбова
Преподавател по изобразително изкуство

Антоанета е завършила бакалавър и магистър в Национална Художествена Академия, София. Тя е художник - реставратор и учител по изобразително изкуство от първи до дванадесети клас в общообразователните и професионални училища. Ана има интересен опит като преподавател по оригами, калиграфия и комикси. Понастоящем е действащ художник-илюстратор и преподава изобразително изкуство и информационни технологии в Европейски Лицей.

Майк Дойл
Преподавател по лего и роботика

Майк Дойл е родом от Великобритания и докато учителства, той преподава всички предмети за деца на възраст от 6 до 16 години. Неговите силни страни са в областта на технологиите и дизайна и използването на компютри в преподаването. В Англия Майк Дойл е участвал в своята общност вътре и извън училището. Той е бил училищен управител и е изкарал един мандат като кмет на град Скиптън. В България той прекарва времето си пишейки за науката на образованието и технологиите.

Цветелина Калъчева
Философия с деца

Цветелина Калъчева е завършила бакалавърска и магистърска степен по „Философия“ във Философски факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Към момента тя е редовен докторант по „Онтология“ към катедра „Философия“ и подготвя дисертационен труд на тема „Творчество и проект“. Специализирала е в Център за Философия за деца, Софийски университет през 2006-2007 и практикува „Философия с деца“ от 2008 досега. В Европейски Лицей преподава философия с деца.

Галина Сребрева
Модерни танци и балет

Галина Сребрева е Националното училище по танцово изкуство в София. Балерина е в Националната опера и балет в София. В Европейски Лицей преподава модерни танци и балет.

Атанас Сребрев
Театър и драма

Атанас Сребрев е завършил средно образование в САЩ. Висшето си образование е завършил в НАТВИЗ "Кръстьо Сарафов", специалност актьорско майсторство. Той е първият български актьор пробил в Холивуд. Снимал се е в повече от 70 кинопродукции. В Европейски Лицей е най-любимият преподавател и преподава театър и драма.

Записване онлайне-БюлетинКалендарПолезна информация
Copyright © 2019 ЧСУ "Константин-Кирил Философ".
Всички права запазени.